Wegens prive omstandigheden zijn we gesloten.

Over ons


Ons doel:

We zijn een klein bedrijf dat zich inzet om de installatie van beveiligingscamera's makkelijker en duidelijker te maken. Bij Ely kunnen jullie terecht voor alle vragen, ze heeft veel kennis en schrijft alle handleidingen.


Toen we begonnen in 2014 hadden we de basis kennis onder de knie maar daar was ook alles mee gezegd. We kwamen er achter dat het behoorlijk ingewikkeld is om als leek zelf een camera systeem draaiende te krijgen.

Camera systemen inclusief installatie vonden we erg duur en je blijft afhankelijk van dat bedrijf. Dat moest makkelijker kunnen.

De handleiding die je krijgt bij een camera of opname apparaat is meestal in het (slecht vertaald) Engels en erg summier. Bij vragen kan je vaak nergens terecht of duurt het erg lang voordat je een reactie krijgt.

Zoals je ziet zijn dat grote verbeter punten.


We willen onze klanten zekerheid bieden, als er vragen zijn reageren we snel en doen we er alles aan om de juiste antwoorden te vinden.

We maken onze eigen handleidingen, hierdoor kennen we het product goed en kunnen we vragen duidelijk beantwoorden.


Dit maakt enorm veel verschil. We merken dat er veel minder gebeld wordt met vragen, komt een vraag vaker voor? Dan passen we de handleiding aan.


Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust.