https://www.beveiligingscameras.nl/image/cache/catalog/Blog%20foto's/rich-smith-b-0GqwAktDM-unsplash-1170x600.jpg
user image

Wat zijn analoge beveiligingscamera's

  • 29 Nov 2020
  • |   0 Opmerkingen
Analoge camera's bestaan het langst, al tientallen jaren.


Gelukkig is het wel zo dat de kwaliteit van deze beveiligingscamera's de laatste jaren enorm is toegenomen, dit onder druk van de groeiende polariteit voor IP-camera's.


Het aanbod van analoge beveiliging camera's is nog steeds het grootst, er is veel keuze. Maar ook qua betrouwbaarheid winnen analoge camera's.


De prijs kwaliteit verhouding ligt heel goed en een analoge camera is gemakkelijk aan te sluiten via coax kabel en een 12v voedingskabel.


Koopt je bij ons een analoge beveiligingscamera dan krijg je natuurlijk de voeding er bij.


Wanneer er een video balun gebruikt wordt, is het zelfs mogelijk om een analoge beveiligingscamera aan te sluiten via netwerk kabel.


Opnemen gebeurt met een DVR (digitale video recorder met harde schijf). De beelden zijn te zien op smartphone, laptop, TV, monitor, tablet, internet en PC.


Qfind selecteerde een aantal goede camera's met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo ben je er van verzekerd dat kwaliteit in huis haalt voor een optimale beveiliging.HD-cvi analoge beveiligingscamera's


Dit is het nieuwste systeem dat beschikbaar is sinds 2014. Deze camera's zijn net zo makkelijk aan te leggen als normale analoge camera's maar de scherpte is dezelfde als die van een IP beveiligingscamera.Wij verkopen  4 in 1 beveiligingscamera's tot en met 5 megapixel


Voor het opnemen van deze camera's is een speciale DVR nodig, namelijk een AHD DVR (analoge hoge definitie). Dit is een recorder speciaal gemaakt om beelden van een HD-beveiligingscamera op te nemen. Ook deze beelden kun je bekijken via jouw smartphone, laptop, TV, monitor, tablet, internet en PC. De beelden van deze camera's zijn ongeveer 2-3x keer scherper dan die van een analoge camera.


Conclusie


Analoge beveiligingscamera's zijn het meest betrouwbaar, haperen zelden, zijn gemakkelijk in de aansluiting en voor veel toepassingen is het een prima keuze.

Vooral nu er ook analoge HD-camera's met goed beeld bestaan, welke qua scherpte in de buurt komen van een IP-camera.


IP-camera's zijn vaak een stuk duurder en lastiger om te installeren.

0 Opmerkingen

Om een opmerking te plaatsen moet je Inloggen