ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

Beveiligingscamera achter glas

Beveiligingscamera achter glas

Beveiligingscamera achter glas

Je wilt een beveiligingscamera met zicht op buiten, maar een camera buiten ophangen? Dat zie je niet zitten. Gelukkig is er een alternatief: een beveiligingscamera achter glas. Die plaats je binnen achter het raam, met de lens gericht naar buiten. Door de eenvoudige installatie kun je snel weer met een veilig gevoel van huis.


Wanneer kies je voor een beveiligingscamera achter glas?

Een camera achter het raam biedt uitkomst, bijvoorbeeld als je van de huurbaas niet in de buitenmuur mag boren. Het is ook de beste keuze bij:

  • vandalisme op straat;
  • geen zin in boren of gedoe met kabels;
  • te weinig ruimte buiten;
  • geen beschutting tegen weer en wind.

Welke beveiligingscamera is de beste?

Bij plaatsing achter glas is het vooral belangrijk dat de camera niet spiegelt op de ruit. Een goede beveiligingscamera voor achter het raam is daarom een camera zonder infrarood. Iedere starlight camera in deze categorie is uitgebreid getest op een goede werking achter glas: zonder reflectie in het raam, met de scherpste beelden en het grootste gebruiksgemak.
2MP starlight wifi camera met zoom, kan achter glas 2MP starlight wifi camera met zoom, kan achter glas

2MP starlight wifi camera met zoom, kan achter glas

Deze 2MP starlight wifi beveiligingscamera met zoom functie werkt goed achter glas.4x optische zoomZoom in en uit via de app en het computer programmaMet beweging-detectieBeweging detectie: Mensen. Deze optie detecteert mensen. Hierdoor worden minder..

€159,28 Excl. BTW: €131,64

2MP starlight wifi camera, standalone, kan achter glas 2MP starlight wifi camera, standalone, kan achter glas

2MP starlight wifi camera, standalone, kan achter glas

Deze 2MP starlight wifi beveiligingscamera werkt goed achter glas, de camera heeft geen kapje boven de lens waardoor deze dicht tegen het glas geplaatst kan worden.OP=OP vanwege chip tekorten zijn dit de laatste stuks van dit model.Deze camera zo..

€153,94 Excl. BTW: €127,22

Milesight IP set Milesight IP set

Milesight IP set

Een opname apparaat zo klein als een mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil. Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende features krijgt u ec..

€473,94 Excl. BTW: €391,69

Milesight IP-camera

Milesight IP-camera

De 2MP IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste starlight techniek die ondersteunt wordt door de 10 infra rood leds zodat u altijd gegarandeerd wordt van het beste beeld. H.265 compressie zorgt ervoor dat er minder opslag ruimte nodig is. De ..

€172,00 Excl. BTW: €142,15

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4