ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

IP beveiligingscamera sets

IP beveiligingscamera sets

IP en wifi beveiligingscamera sets.

Zelf jouw set samen stellen?

 Je kunt natuurlijk ook zelf een set samen stellen. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan horen we dat graag: klantenservice@beveiligingscameras.nl

Wat heb ik nog meer nodig?
IP-bewakingscamera's worden aangesloten via UTP-netwerk kabels. Omdat we niet in kunnen schatten welke lengte je nodig hebt, verwijs ik je door naar onze accessoires, hier staan verschillende lengtes en soorten kabels.


Iedere opname apparaat heeft een harde schijf nodig om camera beelden op te nemen.
Onder accessoires en bij de sets staan onze harde schijven.


We bieden een harde schijf inbouw service (€15-,).
Tijdens het bestellen van de beveiligingscamera set kun je de optie inbouwen aanvinken.
Beveiligingscamera set Beveiligingscamera set

Beveiligingscamera set

De QS-IP56700set1 is een bullet IP-camera set voor buiten waarmee je de achtertuin, weide of een andere buitenruimte bewaakt. Deze IP-camera filmt in 4 megapixel waardoor ook activiteiten op afstand behoorlijk scherp zichtbaar zijn. Wanneer het do..

€200,00 Excl. BTW: €165,29

Bol beveiligingscameraset Bol beveiligingscameraset

Bol beveiligingscameraset

Deze dome beveiligingscamera set heeft 's nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlichting! Geen extra kosten meer voor infra rood en minder schoonmaak daar deze camera geen insecten aantrekt.  Eindelijk ook goed beeld 's nachts! Wanneer..

€246,01 Excl. BTW: €203,31

Camera set binnen Camera set binnen

Camera set binnen

Deze beveiligingscamera set is vandaalbestendig en voor gebruik binnenshuis.Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's. Met deze IP-..

€321,00 Excl. BTW: €265,29

Dome IP camera set Dome IP camera set

Dome IP camera set

De dome IP camera in deze set is vandaalbestendig, 's nachts ook goed zicht door de infra rood verlichting.Vandaalbestendige dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4 megapixel.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij ..

€574,96 Excl. BTW: €475,17

Milesight IP set Milesight IP set

Milesight IP set

Een opname apparaat zo klein als een mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil. Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende features krijgt u ec..

€473,94 Excl. BTW: €391,69

Milesight IP-camera set Milesight IP-camera set

Milesight IP-camera set

Een opname apparaat zo klein als je mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil. Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende features krijg je ech..

€546,67 Excl. BTW: €451,79

PoE set

PoE set

Wat is PoE?PoE staat voor Power over Ethernet. Dit betekent dat het beeldsignaal en de stroom over de netwerkkabel lopen. Hierdoor zijn er geen stopcontacten nodig in de buurt van de camera en hoeft er maar één dunne kabel getrokken te worden..

€170,61 Excl. BTW: €141,00

Vandaalproof cameraset Vandaalproof cameraset

Vandaalproof cameraset

Deze beveiligingscamera set is voor binnen is vandaalbestendig door de metalen behuizing.Vandaalbestendige dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4 megapixel.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij H.264 compressie ..

€405,37 Excl. BTW: €335,02

Vandaalproof IP set Vandaalproof IP set

Vandaalproof IP set

Deze beveiligingscamera set is voor binnen met infra rood is vandaalbestendig door de metalen behuizing.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's.Vandaalbestendige dome IP-beveiligi..

€491,38 Excl. BTW: €406,10

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11