ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

IP camera's

IP camera's

Dit is onze collectie IP-camera's! Van 1 megapixel tot 5 megapixel IP-beveiligingscamera's, voor buiten en binnen het kan allemaal!

De perfecte camera voor uw situatie, van een goedkope 1MP kleine camera tot de Starlight 5 megapixel IP-bewakingscamera.


Regelmatig breiden we deze collectie uit, de nieuwste binnenkomer is een camera met remote zoom en autofocus.
Deze varifocale beveiligingscamera is te bedienen vanuit de software en te combineren met een heel mooi klein opname apparaat.

Hoge kwaliteit beelden tot 5 megapixel in full HD via uw netwerk. De mogelijkheden met een IP-camera zijn vrijwel eindeloos. Stel alarm in, neem geluid op, stuur spraak enz. De beelden worden gecomprimeerd in H264 of H265 techniek zodat ze niet te veel data verbruiken. Om de IP-camera te installeren heb je netwerk kennis nodig daar het IP-adres van de camera aangepast dient te worden aan het netwerk. Hier hebben we een duidelijke handleiding over en een video met uitleg. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op.
2e kans dome IP camera

2e kans dome IP camera

Deze camera is uitgepakt en kort gebruikt. De binnen kant van de verpakking en de beschermende folie missen. Mist geen accessoires.De starlight collectie IP-beveiligingscamera's bied grote voordelen. 'S nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlic..

€89,73 Excl. BTW: €74,16

360° VR actie camera compatible met android 360° VR actie camera compatible met android

360° VR actie camera compatible met android

Mis geen moment: film en fotografeer jouw avontuur, in 360°.Stream de beelden direct naar Youtube live via de ingebouwde wifi hotspot of bekijk ze later terug met familie en vrienden met een VR bril. Film en fotografeer in 360°5 megapixelInclusi..

€54,99 Excl. BTW: €45,45

4MP 360° VR actie camera voor Android en iPhone 4MP 360° VR actie camera voor Android en iPhone

4MP 360° VR actie camera voor Android en iPhone

Deze 360° action camera filmt of fotografeert alles in 360 graden! Verbind de camera met je telefoon via de ingebouwde wifi hotspot en bekijk de beelden later terug met familie en vrienden met een VR bril.Film en fotografeer in 360°Kan op een tr..

€54,99 Excl. BTW: €45,45

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera

Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP en met H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's.Ben vandalen te slim af met deze 4MP dome camera.De IP-camera voor binnen heeft ove..

€86,15 Excl. BTW: €71,20

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera, varifocaal 4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera, varifocaal

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera, varifocaal

Deze dome IP-beveiligingscamera beschikt over een vandaal bestendige metalen behuizing.Ben vandalen te slim af met deze 4MP dome camera met ophangsteun.De IP-camera voor buiten heeft over een vandaal bestendige metalen behuizing.Deze camera heeft 25 ..

€75,02 Excl. BTW: €62,00

H.265 video compressie IP beveiligingscamera, 80M IR bereik

H.265 video compressie IP beveiligingscamera, 80M IR bereik

IP67 is het waterbestendig ratio van deze 4MP beveiligingscamera. Met 80M IR bereik en een varifocale lens te gebruiken in veel omstandigheden.Hij werkt het best op een iets grotere afstand, het infra rood licht is te sterk op korte afstanden zoa..

€52,53 Excl. BTW: €43,41

Milesight IP-camera

Milesight IP-camera

De 2MP IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste starlight techniek die ondersteunt wordt door de 10 infra rood leds zodat u altijd gegarandeerd wordt van het beste beeld. H.265 compressie zorgt ervoor dat er minder opslag ruimte nodig is. De ..

€172,00 Excl. BTW: €142,15

Starlight IP beveiligingscamera

Starlight IP beveiligingscamera

De starlight collectie IP-beveiligingscamera's bied grote voordelen. 'S nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlichting! Geen extra kosten meer voor infra rood en minder schoonmaak daar deze camera geen insecten aantrekt.  Eindelijk ook..

€99,41 Excl. BTW: €82,16

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8