ecommerce_eyrope_trustmark Thuiswinkel_waarborg_logo
360 graden camera voor buiten
AHD set
IP wifi
Welkom op onze nieuwe website
Bewakingscamera set
De beste beveiligingscamera kopen? Wij bieden camera beveiliging, draadloos voorzien van wifi of bekabeld met analoge beveiligingscamera's tot 1200 Tv-lijnen, analoge hoge definitie camera's en IP netwerk camera's tot 5 megapixel!

Beveiligingscamera'sWe bieden een betaalbare camera beveiliging voor thuis en jouw bedrijf. Wat dacht je van de nieuwste H.265 compressie techniek. Camerabeelden 's nachts bij gewone buitenverlichting in kleur bekijken.

Recorders


Voor ieder type bewakingscamera is er een passend opname apparaat. Analoge camera's gebruiken een DVR of aHD DVR. IP en Wifi beveiligingscamera's gebruiken een NVR.

Bewakingscamera achter glasNiet iedere bewakingscamera werkt achter glas. Deze bewakingscamera's hebben we getest op een goede werking achter glas. Er zijn IP bewakingscamera's en wifi camera's voor achter glas.

Beveiligingscamera voor binnen


Bewakingscamera's voor binnen, van draaibare wifi bewakingscamera's met geluid te bedienen via een app tot een dome model met varifocale lens. We hebben voor iedere camera zelf de Nederlandstalige handleiding gemaakt.

Bewakingscamera voor buiten


Beveiligingscamera's voor buiten, van een simpele camera te bedienen via een app tot een uitgebreide beveiligingscamera met automatische zoom. Met onze Nederlandstalige handleidingen en ondersteuning is installeren zo gedaan.

 
Gratis verzending in Nederland en België Bij orders vanaf €25-,
 
Nederlandstalige handleiding en ondersteuning
 
Op werkdagen voor 3 uur besteld en betaald via o.a. iDeal Dezelfde werkdag verzonden
 
Bereik ons ook via WhatsApp +31640775264
Review
Blogs

Wil je een beveiligingscamera kopen, dan ben je hier aan het goede adres.

We hebben bewakingscamera's met kleur 's nachts en natuurlijk ook overdag. Dit type star light beveiligingscamera werkt ook goed achter glas. Is er geen verlichting in de buurt kies dan voor een beveiligingscamera set met rood licht. Camerabeveiliging voor binnen en buiten vind je bij ons.


Camerabeveiliging voor thuis zoals een Full HD set hebben we in de kleur zwart. Bedien dit beveiligingscamera systeem via het opname apparaat en de bijbehorende app. Zo kun je de beelden ook op vakantie bekijken.

In ons assortiment verkopen we camerabeveiliging systemen die samen werken met de YooSee app, de Xmeye app en de IP Pro app. Ieder product heeft een Nederlandstalige handleiding die we zelf hebben geschreven. Zo kunnen we jou goed en snel helpen bij vragen.

Onze NVR's werken samen met de Xmeye app, via de mail ontvang je de NVR handleiding.

Bewakingscamera starlight: Dit type bewakingscamera heeft een gevoelige licht sensor zodat er bij minimale verlichting beeld in kleur mogelijk is. Hierdoor kun je ook 's nachts goed nummerborden lezen. Er is geen reflectie zoals wel ontstaat bij camerabeveiliging met infra rood verlichting.