ecommerce_eyrope_trustmark Thuiswinkel_waarborg_logo
360 graden camera voor buiten
AHD set
IP wifi
Welkom op onze nieuwe website
Bewakingscamera set
De beste beveiligingscamera kopen? Wij bieden camera beveiliging, draadloos voorzien van wifi of bekabeld met analoge beveiligingscamera's tot 1200 Tv-lijnen, analoge hoge definitie camera's en IP netwerk camera's tot 5 megapixel!

Beveiligingscamera'sWe bieden een betaalbare camera beveiliging voor thuis en jouw bedrijf. Wat dacht je van de nieuwste H.265 compressie techniek. Camerabeelden 's nachts bij gewone buitenverlichting in kleur bekijken.

Recorders


Voor ieder type bewakingscamera is er een passend opname apparaat. Analoge camera's gebruiken een DVR of aHD DVR. IP en Wifi beveiligingscamera's gebruiken een NVR.

Bewakingscamera achter glasNiet iedere bewakingscamera werkt achter glas. Deze bewakingscamera's hebben we getest op een goede werking achter glas. Er zijn IP bewakingscamera's en wifi camera's voor achter glas.

Beveiligingscamera voor binnen


Bewakingscamera's voor binnen, van draaibare wifi bewakingscamera's met geluid te bedienen via een app tot een dome model met varifocale lens. We hebben voor iedere camera zelf de Nederlandstalige handleiding gemaakt.

Bewakingscamera voor buiten


Beveiligingscamera's voor buiten, van een simpele camera te bedienen via een app tot een uitgebreide beveiligingscamera met automatische zoom. Met onze Nederlandstalige handleidingen en ondersteuning is installeren zo gedaan.

 
Gratis verzending in Nederland en België Bij orders vanaf €25-,
 
Nederlandstalige handleiding en ondersteuning
 
Op werkdagen voor 3 uur besteld en betaald via o.a. iDeal Dezelfde werkdag verzonden
 
Bereik ons ook via WhatsApp +31640775264
Review
Blogs