ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

We wensen jou de beste wensen en een gelukkig en gezond 2023

IP camera's

IP camera's
Frequently Asked Questions(FAQ)

Dit is onze collectie IP-camera's! Van 1 megapixel tot 5 megapixel IP-beveiligingscamera's, voor buiten en binnen het kan allemaal!

De perfecte camera voor uw situatie, van een goedkope 1MP kleine camera tot de Starlight 5 megapixel IP-bewakingscamera.


Regelmatig breiden we deze collectie uit, de nieuwste binnenkomer is een camera met remote zoom en autofocus.
Deze varifocale beveiligingscamera is te bedienen vanuit de software en te combineren met een heel mooi klein opname apparaat.

Hoge kwaliteit beelden tot 5 megapixel in full HD via uw netwerk. De mogelijkheden met een IP-camera zijn vrijwel eindeloos. Stel alarm in, neem geluid op, stuur spraak enz. De beelden worden gecomprimeerd in H264 of H265 techniek zodat ze niet te veel data verbruiken. Om de IP-camera te installeren heb je netwerk kennis nodig daar het IP-adres van de camera aangepast dient te worden aan het netwerk. Hier hebben we een duidelijke handleiding over en een video met uitleg. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op.

IP-beveiligingscamera's worden via netwerkkabel met de router verbonden. Hierdoor hebben ze een stabiele verbinding die niet verbroken kan worden door bijvoorbeeld een wifi scrambler. Via internet wordt de IP camera verbonden met het opname apparaat.

Ja zeker. Combineer de IP camera met een opname apparaat of een NAS. Het opname apparaat/ de NAS werkt met een app waardoor je de camera, ook op vakantie altijd kunt bekijken.

Alle IP camera's met IP rating IP65, IP66 en IP67 zijn geschikt voor buiten.

De meeste IP camera's werken met infra rood verlichting, 's nachts is het beeld in grijs tinten. Je hebt ook camera's met starlight. Deze camera's hebben bij lantaarnpaal verlichting 's nachts beeld in kleur. Bij iedere IP camera op onze website staan foto's van het dag en nacht zicht. Zo kun je zelf zien wat een camera écht kan.

Voor iedere camera hebben wij een Nederlandstalige handleiding gemaakt zodat je de camera makkelijk zelf kunt instellen. Lukt het niet? We helpen jou graag verder.

2e kans dome IP camera

2e kans dome IP camera

Deze camera is uitgepakt en kort gebruikt. De binnen kant van de verpakking en de beschermende folie missen. Mist geen accessoires.De starlight collectie IP-beveiligingscamera's bied grote voordelen. 'S nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlic..

€82,47 Excl. BTW: €68,16

360° VR actie camera android 360° VR actie camera android

360° VR actie camera android

Mis geen moment: film en fotografeer jouw avontuur, in 360°.Stream de beelden direct naar Youtube live via de ingebouwde wifi hotspot of bekijk ze later terug met familie en vrienden met een VR bril. Film en fotografeer in 360°5 megapixelInclusi..

€54,99 Excl. BTW: €45,45

4MP 360° VR camera, Android en iPhone 4MP 360° VR camera, Android en iPhone

4MP 360° VR camera, Android en iPhone

Deze 360° action camera filmt of fotografeert alles in 360 graden! Verbind de camera met je telefoon via de ingebouwde wifi hotspot en bekijk de beelden later terug met familie en vrienden met een VR bril.Film en fotografeer in 360°Kan op een tr..

€54,99 Excl. BTW: €45,45

Milesight IP-camera

Milesight IP-camera

De 2MP IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste starlight techniek die ondersteunt wordt door de 10 infra rood leds zodat u altijd gegarandeerd wordt van het beste beeld. H.265 compressie zorgt ervoor dat er minder opslag ruimte nodig is. De ..

€172,00 Excl. BTW: €142,15

Starlight IP beveiligingscamera

Starlight IP beveiligingscamera

De starlight collectie IP-beveiligingscamera's bied grote voordelen. 'S nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlichting! Geen extra kosten meer voor infra rood en minder schoonmaak daar deze camera geen insecten aantrekt.  Eindelijk ook..

€99,41 Excl. BTW: €82,16

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5