ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

IP camera binnenshuis

Deze IP-camera's kunnen binnenhuis worden opgehangen en gebruikt.

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera

4MP vandaalbestendige IP beveiligingscamera

Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP en met H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's.Ben vandalen te slim af met deze 4MP dome camera.De IP-camera voor binnen heeft ove..

€86,15 Excl. BTW: €71,20

Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen

Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen

Deze beveiligingscamera set is vandaalbestendig en voor gebruik binnenshuis.Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's. Met deze IP-..

€321,00 Excl. BTW: €265,29

Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's

Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's

De dome IP camera in deze set is vandaalbestendig, 's nachts ook goed zicht door de infra rood verlichting.Vandaalbestendige dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4 megapixel.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij ..

€574,96 Excl. BTW: €475,17

IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen

IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen

Deze beveiligingscamera set is voor binnen met infra rood is vandaalbestendig door de metalen behuizing.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's.Vandaalbestendige dome IP-beveiligi..

€491,38 Excl. BTW: €406,10

Vandaalbestendige beveiligingscamera set voor binnen Vandaalbestendige beveiligingscamera set voor binnen

Vandaalbestendige beveiligingscamera set voor binnen

Deze beveiligingscamera set voor binnen met infra rood beschikt over een vandaal bestendige metalen behuizing.Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP en met H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 comp..

€235,74 Excl. BTW: €194,83

Vandaalbestendige beveiligingscameraset, 3 IP camera's voor binnen Vandaalbestendige beveiligingscameraset, 3 IP camera's voor binnen

Vandaalbestendige beveiligingscameraset, 3 IP camera's voor binnen

Deze beveiligingscamera set is voor binnen is vandaalbestendig door de metalen behuizing.Vandaalbestendige dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4 megapixel.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij H.264 compressie ..

€405,37 Excl. BTW: €335,02

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6