ecommerce_eyrope_trustmark thuiswinkel_waarborg_logo

IP beveiligingscamera sets

IP beveiligingscamera sets

IP en wifi beveiligingscamera sets.

Zelf jouw set samen stellen?

 Je kunt natuurlijk ook zelf een set samen stellen. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan horen we dat graag: klantenservice@beveiligingscameras.nl

Wat heb ik nog meer nodig?
IP-bewakingscamera's worden aangesloten via UTP-netwerk kabels. Omdat we niet in kunnen schatten welke lengte je nodig hebt, verwijs ik je door naar onze accessoires, hier staan verschillende lengtes en soorten kabels.


Iedere opname apparaat heeft een harde schijf nodig om camera beelden op te nemen.
Onder accessoires en bij de sets staan onze harde schijven.


We bieden een harde schijf inbouw service (€15-,).
Tijdens het bestellen van de beveiligingscamera set kun je de optie inbouwen aanvinken.
1x 4MP IP beveiligingscamera set 1x 4MP IP beveiligingscamera set

1x 4MP IP beveiligingscamera set

De QS-IP56700set1 is een bullet IP-camera set voor buiten waarmee je de achtertuin, weide of een andere buitenruimte bewaakt. Deze IP-camera filmt in 4 megapixel waardoor ook activiteiten op afstand behoorlijk scherp zichtbaar zijn. Wanneer het do..

€200,00 Excl. BTW: €165,29

Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen

Beveiligingscameraset met 2 vandaalbestendige IP camera's voor binnen

Deze beveiligingscamera set is vandaalbestendig en voor gebruik binnenshuis.Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's. Met deze IP-..

€321,00 Excl. BTW: €265,29

Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's

Dome IP camera set, 5 vandaalbestendige camera's

De dome IP camera in deze set is vandaalbestendig, 's nachts ook goed zicht door de infra rood verlichting.Vandaalbestendige dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4 megapixel.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij ..

€574,96 Excl. BTW: €475,17

IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen

IP beveiligingscamera set, vandaalbestendig, 4 camera's voor binnen

Deze beveiligingscamera set is voor binnen met infra rood is vandaalbestendig door de metalen behuizing.H.265 compressie, hierdoor is de helft van het geheugen nodig dan bij H.264 compressie bewakingscamera's.Vandaalbestendige dome IP-beveiligi..

€491,38 Excl. BTW: €406,10

PoE kit, Voeg Power over Ethernet toe aan IP-camera's

PoE kit, Voeg Power over Ethernet toe aan IP-camera's

Wat is PoE?PoE staat voor Power over Ethernet. Dit betekent dat het beeldsignaal en de stroom over de netwerkkabel lopen. Hierdoor zijn er geen stopcontacten nodig in de buurt van de camera en hoeft er maar één dunne kabel getrokken te worden..

€170,61 Excl. BTW: €141,00

Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 1 camera Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 1 camera

Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 1 camera

Een opname apparaat zo klein als een mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil. Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende features krijgt u ec..

€473,94 Excl. BTW: €391,69

Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 2 Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 2

Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set 2

Een opname apparaat zo klein als je mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil. Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende features krijg je ech..

€546,67 Excl. BTW: €451,79

Starlight dome IP beveiligingscameraset Starlight dome IP beveiligingscameraset

Starlight dome IP beveiligingscameraset

Deze dome beveiligingscamera set heeft 's nachts beeld in kleur bij gewone buitenverlichting! Geen extra kosten meer voor infra rood en minder schoonmaak daar deze camera geen insecten aantrekt.  Eindelijk ook goed beeld 's nachts! Wanneer..

€246,01 Excl. BTW: €203,31

Vandaalbestendige beveiligingscamera set 4MP Vandaalbestendige beveiligingscamera set 4MP

Vandaalbestendige beveiligingscamera set 4MP

Deze dome IP-beveiligingscamera set met infra rood beschikt over een vandaal bestendige metalen behuizing.Dome IP-beveiligingscamera, opnemen in 4MP en met H.265 compressie, hierdoor is de helft van het opslaggeheugen nodig dan bij H.264 compress..

€224,00 Excl. BTW: €185,12

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11